Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Hilde Tudora TAC.social

100% Complete
1,271 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
12
Donații

Câini morți pe străzi. Câini aruncați la marginea drumului. Câini înfometați și singuri. Asta nu e România în care eu vreau să trăiesc. Sterilizarea e drumul spre civilizație. Parcurgem împreună drumul ăsta? De ziua mea, fac ce fac mereu. Mă gândesc la animale, vorbesc despre animale, lupt pentru ele cu tot ce am. Susțin oamenii de la TAC. Le susțin ideile, proiectele, le admir sufletele. Vreau să-i ajut să sterilizeze cât mai multe animale. Ajută-ne și tu și fă-mi un cadou! Toți banii se vor duce pe sterilizări. Hai, hai, hai, împrumutăm și noi puțin din bunătatea câinilor și punem lucrurile să meargă în direcția bună? ❤️


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

TAC.social

TAC.social e prima organizație românească de medicină veterinară socială, domeniu pe care l-am inovat: suntem medici veterinari și lucrăm pentru animale de companie singure, organizații, proprietari de animale cu venituri modeste, comunități și administrații locale care vor să-și îngrijească animalele cu inteligență și compasiune.

Program medical de sterilizare, vaccinare și înregistrare a câinilor.

Pentru câinii comunitari: sterilizare, vaccinare antirabică, marcare cu tatuaj și crotalie (dacă animalul se întoarce acolo de unde a fost luat), microcip înregistrat (dacă e cazat temporar până la adopție sau chiar adoptat). 

Pentru câinii cu proprietari aflați într-una din situațiile descrise mai jos: sterilizare, vaccinare antirabică (dacă nu s-a făcut), microcip înregistrat (dacă nu există sau dacă nu poate fi asigurat de proprietar).

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

12 Donații

🤗😘
24 Dec 2020
❤️
24 Dec 2020

Anna

100 RON
13 Dec 2020
La Multi Ani, zana Hilde! Sa fii sanatoasa si puternica multi ani de acum incolo! Te imbratisam cu mare drag si iti multumim din suflet ca existi!
13 Dec 2020

Anonymous

100 RON
La multi ani....si pt catei!
07 Dec 2020

B

150 RON
Succes si la multi ani in avand!
06 Dec 2020
Din suflete, pentru suflete😘
06 Dec 2020

Alexandru Eugen Stan

150 RON
06 Dec 2020
😍
05 Dec 2020
❤❤❤❤❤❤❤❤
05 Dec 2020

Roxana Ion

75 RON
La multi ani :)!
05 Dec 2020
Mă bucur că ne-am întâlnit. La mulți ani, cu mulțumiri.
05 Dec 2020