Sărbătoresc și TAC

 

9.1428571428571% Complete
640 RON
Sumă strânsă
7,000 RON
Target
8
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Imediat, imediat este ziua mea. Vreau ca anul acesta să îmi sărbătoresc ziua dând o mână de ajutor. Vreau să sărbătoresc și să TAC. Adică eu TAC și ei fac. Și, pentru ca ei sa poată face tot mai multe și mai complicate, au nevoie de aparate speciale și scumpe. Promit că-s oameni de ispravă, am fost și eu la Pata Rât cu ei. Dacă vrei să-i ajuți să facă treabă și mai bună, poți să sărbătorești alături de mine donând. 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

TAC.social

TAC.social e prima organizație românească de medicină veterinară socială, domeniu pe care l-am inovat: suntem medici veterinari și lucrăm pentru animale de companie singure, organizații, proprietari de animale cu venituri modeste, comunități și administrații locale care vor să-și îngrijească animalele cu inteligență și compasiune.

De ce cabiTACul e mândria asociației TAC

E primul cabinet veterinar de acest fel din România. Mulți dintre colegii noștri făceau deja un efort caritabil, acordând preţuri mai mici cazurilor deosebite sau lucrând constant cu organizaţii nonguvernamentale. Noi am ales să facem un pas în plus, transformând caritatea într-un gest permanent, oficial şi public;

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

8 Donații

21 Sep 2021
20 Sep 2021
Multumim TAC.social si tuturor voluntarilor pentru demarearea acestor activitati esentiale si implicarea in viata sufletelor mai putin privilegiate. Sunteti niste oameni exceptionali. Mult succes in continuare!
20 Sep 2021
19 Sep 2021
Pentru oameni frumoși, care încurajează zilnic Zâmbetele să apară. :)
18 Sep 2021

Anonymous

150 RON
17 Sep 2021

Anonymous

21 RON
Sănătate!!!
17 Sep 2021
La mulți ani, Bogdan și mulțumim!
17 Sep 2021