Îmi doresc un mărțișor Galantom

 

Anca Georgescu TAC.social

36.5% Complete
365 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
5
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor.

Eu am hotărât să îmi dăruiesc Mărțișorul / 8 Martie unei cauze dragi mie.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ocaziile speciale din viața ta pe dar.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

TAC.social

TAC.social e prima organizație românească de medicină veterinară socială, domeniu pe care l-am inovat: suntem medici veterinari și lucrăm pentru animale de companie singure, organizații, proprietari de animale cu venituri modeste, comunități și administrații locale care vor să-și îngrijească animalele cu inteligență și compasiune.

Arpagic e un program medical creat de echipa TAC. și dedicat pisicilor comunitare aduse la cabinetul nostru din Cluj de persoane particulare. Cu acordul doamnei Ana Blandiana, programul poartă numele motanului Arpagic, eroul literar al anilor optzeci, devenit, fără voia lui și cu demnitate, disident. Dacă doriți să-i dedicați lui musiu ziua dumneavoastră de naștere sau să organizați aici un eveniment ghiduș, Arpagic va fi cucerit. Când e cucerit, trimite depeșe parfumate. Încercați, o să vedeți. 

Primavara este anotimpul în care natura ne aduce aminte să fim generoși. Natura reinvie pentru noi și ne cheamă să ne bucurăm împreună de viață, a cărei sursă ea este. Te invităm să îți faci o pagină de Galantom pe dar.galantom.ro și să le spui familiei și prietenilor că, în locul Mărțișorului sau al cadourilor de 8 Martie, îți dorești să susțineți împreună o cauz

 

5 Donații

22 Feb 2022
❤️
16 Feb 2022

Laura HF

105 RON
Martisor pt Arpagic :)
16 Feb 2022
15 Feb 2022
15 Feb 2022
Anca Georgescu : TAC.social
Îmi doresc un mărțișor Galantom